Honorat Salom Avellà, psicòleg.

SERVEI DE ATENCIÓ PSICOLÒGICA DE HONORAT SALOM, llicenciat en psicologia, especialista en psicologia clínica, Col.B-01608.

psicoleg_honorat_salom_2

FORMACIÓ I ESTUDIS.

LLICENCIAT EN PSICOLOGIA. UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS (UIB). Facultat de Psicologia.

MASTER INTERNACIONAL EN PSICOLOGIA CLÍNICA Institut Superior de Psicologia Clínica i de la Salut / Associació Espanyola de Psicologia Conductual.
Curs Bàsic i Avançat en Teràpia de Acceptació i Comprimís. Institut ACT, Granada i Madrid.

Curs de Teràpies de Conducta de Tercera Generació com a Model Contextual de Psicoteràpia. Consell General de Col.legis Oficials de Psicòlegs.

Curs de Avaluació Neuro-psicològica a l’àmbit forense. Col·legi oficial de Psicòlegs de les Illes Balears.

Primeres Jornades sobre Síndrome de Asperger: Definició i Tractament. Federació Espanyola de associacions de pares de nins autistes.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL.

PRÀCTIQUES HOSPITALÀRIES AL HOSPITAL GENERAL. Pràctiques a la unitat del dolor de aquest hospital. Participant a l’avaluació i tractament, grup per a malalts amb dolor crònic i/ò fibromiàlgia.

PRÀCTIQUES HOSPITALÀRIES AL HOSPITAL JOAN MARCH. Pràctiques com a psicòleg clínic, consultes externes i atenció dels pacients ingressats al hospital.

COL·LEGI SANT FELIP NERI. Col·laboració amb Projecte de Investigació. Consultori i assistència per la investigació sobre discriminació auditiva. Departament de Psicologia Bàsica de la UIB.

Col·laboració al Programa de intervenció i prevenció a problemes d’ansietat: “Programa de sensibilitat a l’ansietat”. Departament de Psicologia Bàsica de la UIB.

Col·laboració a l’Investigació de Desenvolupament del Gust. Departament de Psicologia Bàsica de la UIB.

VOLUNTARIAT – DISCAPACITATS PSÍQUIQUES:

GASPAR HAUSER. Centre específic per nins autistes. Col·laboració amb un projecte d’ajuda baix la direcció d’aquest centre.

AMADIP. Associació Mallorquina per a Persones amb Disminució Psíquica. Servei d’Integració Social. Monitor de Campaments d’estiu i Monitor del club d’oci de adolescents i adults.

PUNT DE TROBADA FAMILIAR. ABIE. Associació Balear pel Suport a la infància i el seu Entorn. Centre depenent de la Conselleria de Presidència i Esports, Direcció General de Menors i Família. Tècnic amb Mediació familiar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s